Unikke, abstrakte malerier

En mangfoldig verden af farver

Bag om kunsten

Jeg er en autodiadakt kunstner der elsker farver og inspireres af alt mellem himmel og jord - og indimellem også af hvad der er under overfladen.                                              Jeg elsker at eksperimentere, prøve nye teknikker af og i det hele taget at have en legene tilgang til nye værker. 

Mit motto må nok være at; Hvis andre kan, så kan jeg også.

Der kræves ikke en dybere kunstforståelse for at læse mine malerier, snarere en tilgang baseret på umiddelbarhed, glæde og lyst til farver.
Mine kompositioner er oftest abstrakte med et organisk eller naturalistisk udtryk. Nogle er rolige og nordiske i udtryk, andre moderne, farverige og eksperimenterende.
Mit absolutte yndlingsmedie er alkohol ink'en som jeg gerne og ofte kombinerer med akrylmaling, tusher og andre gange lidt guld eller sølv.

Akrylmaleri, pouring art og lidt akvarel bliver det dog også til tider til.

Om min person kan jeg fortælle at jeg er introvert og HSP hvilket i høj grad nok er grundstenen for min maler rejse. Det er i min lille "maler boble" jeg finder den største ro og fordybelse og ikke mindst her jeg får fornyet energi til at møde omverdenen. 

Jeg har intet atelier, så alle mine værker kreeres ved køkkenbordet, men jeg viser gerne mine værker frem ved forudgående aftale.

God fornøjelse her på min side og smid gerne et par ord i gæstebogen. Du er også altid velkommen til at kontakte mig via kontakt-siden eller sende mig en mail.

Kærligst fra Anette 
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk